top of page

Massages

“Massage is not just a luxury it is a way to a happier healthier life.”

Olie massage
Image by Toa Heftiba

Ayurvedische Massage / Abhyanga 

Abhyanga is een heerlijke lichaamsmassage met warme natuurlijke kruiden oliën. Een voedende & ontspannende Ayurvedische oliemassage.

Door middel van massagetechnieken in vloeiende bewegingen en warme & medicinale oliën, dringt de olie diep de weefsels in en heeft het een helende werking. Een weldaad.

 

60 min incl. hoofdmassage (met olie)

uit te breiden met de behandeling Karna Purna

Holistische Ontspanningsmassage

Met een holistische massage heelt het lichaam door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannenDeze massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust zodat energie weer vrij(er) gaat stromen.Een ontspanningsmassage wordt gegeven op een infrarood warmtedeken voor extra comfort en een diepere werking op spieren en gewrichten.
60 min achterkant lichaam 75 min achterkant lichaam incl. hoofdmassage

Reiki Treatment
arnica-massage_orig_edited.jpg

Zwangerschapsmassage


Een massage tijdens de zwangerschap is de perfecte manier om je lichaam te ontspannen en een moment voor jezelf te nemen tijdens deze bijzondere periode.Een zwangerschapsmassage helpt eventuele lichamelijke zwangerschapsklachten zoals rug-, nek- en bekkenklachten, krampen of vermoeide benen te verminderen en te verzachten.Massage verbetert bovendien de doorbloeding en het lymfevatenstelsel.
Deze massage is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn vanaf de 14 e week van je zwangerschap tot aan de bevalling. Er wordt gemasseerd in zijligging op een massagetafel. In overleg wordt ook de buik gemasseerd, dit is heerlijk voor je baby en ontspannend voor de harde buikDe massage kan ingezet worden voor o.a. de volgende klachten:* bekken* lage rugklachten* beenkrampen* schouderklachten* hoofdpijn* vermoeidheidMaar ook juist om klachten te voorkomen en heerlijk een moment om tot je zelf te komen!
60 min

Weleda Arnica Behandeling 

Weleda Arnica behandeling:Een rug, schoudersen nek ontspanningsmassage met de weldadige Arnica producten van Weleda. Deze behandeling bestaat uit; warme kompressen op de rug, Arnica Balancing om spanningen los te laten en de aandacht vanuit het hoofd naar het lichaam te brengen Arnica rug-, nek-, schoudermassage Arnica Wake-Up, om weer wakker te worden uit diepe ontspanning.  Laat je verzorgen door geuren en de werking van de Arnica. 

Tarieven

Massages Praktijk Puur Nijkerk

€60,-

Ayurvedische Massage/ Abhyanga

60 min
Lichaamsmassage inclusief hoofdmassage

€50,-

Holistische Ontspanningsmassage

60 min
Achterkant lichaam

€50,-

Zwangerschapsmassage

60 min

€50,-

Weleda Arnica Behandeling Rug, Schouders, Nek

50 min

Boekt u vaker een moment "Puur voor jou "dan is een strippenkaart een goed idee. 

  • De strippenkaart is persoonsgebonden en tot 1 jaar na uitgifte geldig

Ayurvedische Massage                          6 behandelingen  60 min    €335,-

Holistische Ontspanningsmassage       6 behandelingen 60 min      €275,-

Een afspraak Puur voor jou plannen?

bottom of page